Posts

Nëntë Myftinjë i shkruajnë “reis” Sulejman Rexhepit

Ameti: NGRITENI ZËRIN NDAJ DHUNËS INSTITUCIONALE TË BFI-SË

Haram me bollëk te Sulejman Rexhepi

Mulla Sula ky shkelës më i madh i normave islame

A është normë islame të “mbrohet” shkatërruesi i vërtetë i BFI-së

Shërbesa ndaj djallit me profil të Mulla Sulës

Dega e “shërbimeve sekrete maqedonase” në krye të imamëve të Shkupit

“Zoti” i Rexhep Ziberit, “kryetar” i individ-shoqatës (VIDEO)

BFI-ja po digjet Sulejman Rexhepi po krihet

Skandalizohet politika maqedonase pas një vizite të fshehtë të Ilir Metës në Maqedoni: Takoi ish kryespiunin dhe Mulla Sulën

Me ç’normë islame lejohet sauna kolektive

Mustafa Dauti dëshmi se Mulla Sula nuk i njeh normat islame

Rrini larg Afrim Tahirit dhe dehuni me raki nëse doni të jeni mik me Mulla Sulën

Për Mulla Sulën dehja me raki është “normë islame”?!?

Sulejman Rexhepi e akuzon SHBA-në se përkrahë ISIS-in dhe Lavdrim Muhaxherin