Posts

Departamenti i Shtetit Amerikan: Hoxhallarët kanë përkrahur BDI-në në Zgjedhje

(VIDEO) Sulejman Rexhepi i ka thënë Zaevit: "Ti a ke pas vetëdije kur mke than mu kshtu"

Sulejman Rexhepi për Zaevin: Nuk më del ndonjë bereqet

Shaqiri: Do të ishte mirë që Mulla Sulën sa më shpesh ta shofim nëpër intervista të këtilla

Tahiri: Sulejman Rexhepi armiku më i madh...

Mustafa Dauti u rras në hajni. Zoti ia theftë qafën!

U ndez Mulla Sula (Foto dhe Video)

BFI-ja e Sulejman Rexhepit axhendë e liderëve të BE-së në Sofje

Një “humanist” shmeker si Mustafa Dauti

Mustafa Dauti më shumë po vjedh se po shpërndanë nga ndihmat humanitare

ЕДЕН СЕЛЈАК РЕИС СЛИЧЕН НА МYЛА СУЉО

Një “selak” reis si Mulla Sula

Mustafa Dauti kontrabandues i ndihmave humanitare

Filloi karavani i vjedhjes së Mustafa Dautit përgjatë tërë muajit Ramazan

Mulla Sula në torishtë kumton dorëheqjen e vet

BFI e Mulla Sulës ende pa marrëveshje zytare për organizimin e haxhit

Реисот Жарко, трговец со туѓ имот

Kukullat e Sulejman Rexhepit para efektit cunami të opozitës

Kur premtimi ia zë frymën Mulla Sulës