Posts

Hipokrizi dhe manipulim në emër të fesë

Qëndrimi i Rijasetit apo i uzurpatorit të Rijasetit!?

Fati i BFI-së në kornizat e Platfomës së Lëvizjes Myslimane për Reforma në BFI

Skandali i radhës i Sulejman Rexhepit, kërcenon!

Porosi nga Akademik Esat Stavileci (VIDEO)

Lëvizja Myslimane për Reforma në BFI është e hapur për të gjithë

Еф. Ејран Алиоски: ЗА ИВЗ СЕ ПОТРЕБНИ ИТНИ И ВИСТИНСКИ РЕФОРМИ

BFI po e 'bllagosllov' Filharmoninë e ndërtuar mbi themelet e Xhamisë Ibni Pakjo

Prof. Aziri: PO, Platformës: “Lëvizja Myslimane për reforma në BFI”

Fajtori ka një emër – Sulejman Rexhepi