Posts

Media e vendit dhe rajonit po punojnë në edukimin e BFI-së së Mulla Sulës

Kryetari i Bashkësisë Islame feston ditëlindjen me muzikë, Naimi dhe Mihrija përkujdesen për këtë (video)

ЕКСКЛУЗИВНО: Кафеанска прослава на роденденот на Реисот Сулејман Реџепи со пејачи од Косово (ВИДЕО)

TË SHTËNA ARMËSH, NAIM ABAZI E MIHRIJE BRAHA – KËSHTU E FESTON DITËLINDJEN HOXHA SYLEJMAN REXHEPI

НОВА ПОРАКА ОД АНКАРА

Republika e Turqisë nga institucionet përkatëse të Maqedonisë kërkon masa konkrete e të patjetërsueshme kundër Sulejman Rexhepit

Република Турција од соодветните институции на Македонија бара неизбежни мерки против Сулејман Реџепи

Makedonya Müftüsü hakkındaki iddialar çok konuşulacak

Makedonyalı Reisü’l-ulema'ya şok suçlama

Makedonya Reisü’l-Ulema'sı hakkında şok rapor!

Kur dështon INSTITUCIONI FETAR, e pësojnë besimtarët!

Libër rreth një libri plagjiaturë të Sulejman Rexhepit

Vazhdojnë reagimet rreth QARKORES së Myftinisë së Shkupit

Edhe Qarkorja e Myftinisë së Shkupit shkakton incidente

Profili i Sulejman Rexhepit në pikado