Kur dështon INSTITUCIONI FETAR, e pësojnë besimtarët!


Besimtarët e sinqertë të Dobërdollit nuk mund ta durojnë një situatë kur imamët nuk flasin mes vete, kurse situata të këtilla, fatkeqsisht, ka edhe në shumë xhmate të tjera anemban vendit dhe përderisa BFI-ja e uzurpuar dhe organet e saja nuk ndryshojnë në mënyrën e funksionimit, problemet jo që nuk do të zgjidhen, por edhe do të shtohen!


Për më tepër klikoni linkun:

https://tetova1.com/imamet-e-xhamive-nuk-flasin-ndermjet-vete-pesojne-banoret-e-doberdollit/

Comments